Deze pagina bevat regelmatige updates m.b.t. de voorbereiding van het toernooi.
Het verdient aanbeveling deze pagina regelmatig te bezoeken.
Voor verdere vragen kunt U contact opnemen per e-mail met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

30 maart 2021
TOERNOOI UITGESTELD
Helaas moeten wij U mededelen dat ons Toernooi is uitgesteld.

Op dinsdag 23 maart heeft onze regering alle openbare (sport) evenementen tot half mei 2021 verboden.
Op dit moment is het onduidelijk of dit verbod na half mei zal worden opgeheven en inherent daar aan: ons toernooi kan doorgaan.
Deze situatie maakt het moeilijk om te plannen, niet alleen voor ons als organisatie maar, ook voor onze geregistreerde internationale deelnemers, aangezien sommigen hun reisarrangementen in een vroeg stadium moeten boeken zonder de zekerheid dat men kan reizen en/of het Toernooi zal plaatsvinden.

We stellen daarom ons toernooi uit tot 16-17 oktober 2021.
Geregistreerde teams en deelnemers hoeven zich niet opnieuw te registreren: zij blijven geregistreerd voor de oktober versie van ons toernooi, tenzij het team de registratie zelf annuleert.
Tevens blijven gehonoreerde wildcards gehandhaafd.
Hetzelfde geldt voor reeds geboekte accommodatie / faciliteiten: deze blijven staan met aangepaste data, tenzij het team ze zelf annuleert.

Het annuleren van teams / accommodatie / faciliteiten is kosteloos.
Geannuleerde teams ontvangen in voorkomend geval betaalde gelden retour.

Registratie en het wijzigen van data is mogelijk tot 1 oktober 2021.

Wij willen ons verontschuldigen voor het feit dat we het toernooi (opnieuw) moeten uitstellen maar, hopen U allen in oktober a.s. in goede gezondheid te kunnen ontvangen.

1 Januari 2021
De registratie is geopend!

Beste Sportvrienden
Judo Vereniging Venray organiseert in 2021 weer haar jaarlijks Internationaal Judo Toernooi. Dit zal plaatsvinden op 5 en 6 juni.
 
Alhoewel CORONA momenteel een groot deel van ons (sport)leven dicteert, hopen we dat die beperkingen begin juni 2021 (enigszins) zijn opgeheven.
Het is daarom dat we ons toernooi wél plannen maar, we realiseren ons meteen dat de omvang en uitvoering anders kan zijn dan in voorgaande jaren.
 
Om die reden hebben we de inschrijfperiode ook verruimt en wordt de definitieve omvang van het toernooi eerst rond half mei 2021 bepaald.
 
Het spreekt voor zich dat aan het op grond van CORONA annuleren van toernooi en/of deelname geen kosten zijn verbonden; betaalde inschrijfgelden zullen in voorkomend geval worden gerestitueerd.
 
Registreren kan vanaf 1 januari 2021, 16:00 uur.
Nederlandse clubs kunnen -i.v.m. het internationaal karakter- NIET registreren via de JBN Toernooi module maar, alleen online via: www.judovenray.nl/toernooi
Meer informatie treft U aan in de uitnodiging.
 
Registreer dus, in de hoop dat we in juni 2021 kunnen sporten.
In de tussentijd: Blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

De Toernooi Organisatie