Deze pagina bevat regelmatige updates m.b.t. de voorbereiding van het toernooi.
Het verdient aanbeveling deze pagina regelmatig te bezoeken.
Voor verdere vragen kunt U contact opnemen per e-mail met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Januari 2021
De registratie is geopend!

Beste Sportvrienden
Judo Vereniging Venray organiseert in 2021 weer haar jaarlijks Internationaal Judo Toernooi. Dit zal plaatsvinden op 5 en 6 juni.
 
Alhoewel CORONA momenteel een groot deel van ons (sport)leven dicteert, hopen we dat die beperkingen begin juni 2021 (enigszins) zijn opgeheven.
Het is daarom dat we ons toernooi wél plannen maar, we realiseren ons meteen dat de omvang en uitvoering anders kan zijn dan in voorgaande jaren.
 
Om die reden hebben we de inschrijfperiode ook verruimt en wordt de definitieve omvang van het toernooi eerst rond half mei 2021 bepaald.
 
Het spreekt voor zich dat aan het op grond van CORONA annuleren van toernooi en/of deelname geen kosten zijn verbonden; betaalde inschrijfgelden zullen in voorkomend geval worden gerestitueerd.
 
Registreren kan vanaf 1 januari 2021, 16:00 uur.
Nederlandse clubs kunnen -i.v.m. het internationaal karakter- NIET registreren via de JBN Toernooi module maar, alleen online via: www.judovenray.nl/toernooi
Meer informatie treft U aan in de uitnodiging.
 
Registreer dus, in de hoop dat we in juni 2021 kunnen sporten.
In de tussentijd: Blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

De Toernooi Organisatie