Net als bij vorige toernooien, heeft de toernooi organisatie weer accomodatie kunnen regelen voor de deelnemers tegen gereduceerde prijzen.
We hebben de volgende accomodatie voor U beschikbaar:

  • Het Asteria Hotel Venray (op 3 km. afstand van de Toernooi hal)
  • Centre Parc 'Limburges Peel' chalets (op 12 km. van de Toernooi hal).

(zie kaartje).


Meer informatie:

Hotel Asteria (HET HOTEL IS INMIDDELS VOLGEBOEKT; NEEM CONTACT OP MET Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. VOOR ANDERE OPTIES)

Het Asteria Hotel is al jaren sponsor van het toernooi. Direct aan de A73 maar, rustig gelegen net buiten Venray, biedt het hotel hoogwaardige maar oerhollandse gastvrijheid.

Het hotel heeft voor de toernooi deelnemers ruime kamers beschikbaar, voorzien van air-conditioning, bad/douche en toilet. Wifi is in het hotel gratis beschikbaar een een uitstekend ontbijt is in de prijs inbegrepen.

Het hotel ligt op 5 minuten rijden van de toernooi accomodatie. Zij die willen lopen moeten rekening houden met een wandeling van 30 minuten.

Klik deze link voor meer informatie over het hotel en haar faciliteiten.

Onze prijzen:

 Accomodatie
 kamer pppn 
 1-persoon kamer  105,00 105,00 
 2-persoonskamer  106,50 53,25 
 3-persoonskamer (beperkt aantal)  138,00 46,00 
 Alle prijzen zijn per nacht in Euro's en inclusief ontbijt.

C
heck-out hun Twitter pagina, of Facebook pagina.
asgerialang 
 

 

 
Centre Parcs Limburgse Peel (Cottages)
 
centerparts


Ben je op zoek naar een comfortabele en functionele accomodatie? Huur dan de Center Parcs cottages. Zij bieden accomodatie aan max. zes personen. Natuurlijk mag U van alle faciliteiten gebruik maken die het park biedt; van waterpark, winkelcentrum tot en met restaurants.

U kunt gebruik maken van een degelijke cottage tegen een gereduceerde prijs. De cottage bevat een ruime woonkamer met open haard, badkamer met bad/douche en toilet; een eigen terras met terras meubilair.
Een ideale rustplek voor of na een toernooidag!

Ontbijt en overige maaltijden zijn niet in de prijs opgenomen maar, dat kunt U zelf regelen dan wel bestellen op het park.
De toernooi organisatie biedt ontbijt aan in de toernooi hal. U kunt die boeken via de club registratie [Login].
Prijs per ontbijt op de toernooi locatie: € 2,50 / persoon.

 

 Het cottage bevat in ieder geval

  • Flatscreen TV
  • Volledig ingerichte keuken
  • Open haard
  • Badkamer met douche / toilet
  • Baby-bed/box en babystoel
  • Eigen terras met tuin meubels
 
 limburgsepeelcottagepg

 

Daar en boven mag U gedurende uw verblijf natuurlijk gebruik maken van alle beschikbare faciliteiten op het park, inclusief het Aqua Mundo waterparc:

LP AquaMundo 02

 

Klik hier voor een video impressie van het park.

 Accomodatie  Originele Prijs Onze Prijs  pppn  Uw korting
  6 bed / twee nachten  576,46  550,00  45,83  26,46
  6 bed / drie nachten  589,84  560,00  31,11  29,84
  Alle prijzen zijn in Euro's, inclusief bedlinnen pakket en toeristenbelasting. Ontbijt en handdoeken set zijn beide niet inbegrepen.
 cottage1
   


ACCOMODATIE RESERVERINGEN
Geregistreerde clubs kunnen online accomodatie boeken in ons toernooi registratie systeem. Accomodatie kan zonder extra kosten worden aangepast tot en met 18 mei 2024. Bij annuleringen na die datum wordt 50% van de geannuleerde accomodatie in kosten gebracht.

About us

Judo Venray is a 120 member judoclub in de the South of The Netherlands. For the 49th. consecutive time we organize an international well known Tournament. Feel free to participate and register Your club (from 7th January onwards).